Annie: elvesztette Willow Smitht, helyette érkezhet Will Gluck

Annie elvesztette Willow Smitht, helyette érkezhet Will Gluck

A Sony Pictures reggel jelentette be, hogy elkezdtek tárgyalni Will Gluckkal (Könnyű nőcske), hogy rendezze meg a klasszikus Broadway musical, az Annie egy teljesen újragondolt változatát.

Producerként James Lassiter, Jada Pinkett Smith és Will Smith lesz jelen, az Overbrook Entertainment nevű produkciós cégükkel. Gluck felülvizsgálja a forgatókönyvet, amelyet Emma Thompson vetett papírra, később pedig Aline Brosch McKenna újraírta színdarab alapján.

Az Annie egy Broadway musical Harold Gray Little Orphan Annie című népszerű képregénysorozata alapján, amelynek a zenéjét Charles Strouse, dalszövegeit Martin Charnin írta, Thomas Meehan könyve alapján. Az eredeti előadás 1977-től hat teljes éven keresztül futott, és egy 11 éves árva kislányról szól, aki megszökik az árvaházból, hogy megtalálja szüleit és végül mesés módon talál igaz családra.

A film története a napjainkban fog játszódni, és a stúdió ősszel szeretné kezdeni a munkálatokat, hogy 2014-re készen álljon a mozikba kerülni. Az Overbrook és a Sony hamarosan elkezdik a szereplőválogatást, azonban Willow Smith már nem érintett a címszerep kapcsán.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .