Ann Peacock írja az Airman forgatókönyvét

Az írónő aláírta a szerződést az Airman című regény alapján készülő fantasy-kaland rajzfilm forgatókönyvi posztjára. A filmet a Disney és az ImageMovers készíti majd. Utóbbi stúdióról annyit, hogy Robert Zemeckis berkei alatt lévő stúdióról van szó, akik idén szállítják nekünk a Karácsonyi ének (A Christmas Carol) c. filmet, melynek a bemutatója már nincs messze, november 5-én esedékes.

A Variety értesülései szerint a rendezési munkálatokat Gil Kenan végezheti, neki köszönhetjük a Szikraváros c. filmet, producerként Robert Zemeckis (A Christmas Carol), Jack Rapke (A Christmas Carol, Beowulf) és Steve Starkey (Polar Expressz, Beowulf) lesznek jelen. A rajzfilm $150 milliós büdzsével rendelkezik.

Az Airman Eoion Colfer könyve alapján fog készülni, a főszerepben egy Connor nevű fiú, aki egy szigeten tengeti napjait, ahol édesapja a király egyik testőre. A királyt meggyilkolják, Connor válik fő gyanúsított-á, be is börtönzik. Szabadulása utána egy repülőn kezd el dolgozni, aminek segítségével a családja megmentésére siethet.

A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .