Andrew Garfield papnak áll Scorsese filmjében

65226093

Andrew Garfield újabb főszerepet kapott, méghozzá nem kisebb filmes szakemberrel dolgozhat együtt, mint Martin Scorsese-vel a Silence című adaptáción, amelynek alapjait Shusaku Endo regénye szolgáltatja. A másik főszereplőt Ken Watanabe fogja alakítani - írja a Variety.

A történet szerint a 17. században járunk, a középpontban pedig Rodrigues atya (Andrew Garfield), egy portugál jezsuita pap áll, aki Japánba utazik, hogy szembenézzen mentorával, miután szárnyra kap az a pletyka, hogy elhagyta az egyházat. Ken Watanabe fogja alakítani a japán tolmácsot, és Issei Ogata is feltűnik a filmben, ám szerepéről nem érkezett infó.

Martin Scorsese társíróként besegít Jay Cocksnak (New York bandái) a forgatókönyvírásba. Az Emmett/Furla Films a film társfinanszírozója a belga producer, Paul Breuls mellett.

Jelenleg keresik a forgatásra alkalmas helyszíneket, hogy nyáron munkához láthassanak, és ugyan nem sok esély van rá, de nem zárhatjuk ki, hogy még idén bemutatásra kerül a Silence. Oscar?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .