Amerika Kapitányos Bosszúállók 3 és 4 is?

Továbbra is a Marvel szuperhősös projektjei folynak a csapból, most épp a Bosszúállók 3 (The Avengers 3) és a Bosszúállók 4 (The Avengers 4) kapcsán került szóba Anthony Russo és Joe Russo rendezők neve.

Amerika Kapitányos Bosszúállók 3 és 4 is

A páros jelenleg az Amerika Kapitány 3-mon (Captain America 3) dolgozik gőzerővel, akik a második résszel hatalmasat alkottak, és a Marvel így szívesen bízná rájuk az első és a második filmtől egy az egyben eltérő Bosszúállók 3-at és 4-et is, amelyben új szereplőket ismerhetünk meg.

Ugyan a polgárháborús témát linkeltem az előző bekezdésben, és továbbra is az hírlik, hogy Robert Doweny Jr. csatlakozik a stábhoz, ráadásul könnyen lehet, hogy az Amerika Kapitány 3 a Fallen Son címet kapja majd, és ez szolgál alapjául a Bosszúállók 3-nak valamint a Bosszúállók 4-nek is.

Állítólag a harmadik részben bukkan majd fel Thanos (Josh Brolin), azonban arról nincs hír, hogy A Galaxis őrzőit milyen módon kötik össze ezekkel a szálakkal. Persze még ez sem minden, hiszen a múltban jó néhány spekuláció akadt, hogy mi hogyan lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .