Amerika Kapitány 3: hivatalos történet, jelmez, meglepetés szereplők, és Alexa 65

Hivatalosan is elkezdődött az Amerika Kapitány: Polgárháború (Captain America: Civil War) forgatása az atlantai Pinewood Studiosban, és ennek örömére a hivatalos történet is napvilágra került.

Amerika Kapitány 3 hivatalos történet, jelmez, meglepetés szereplők, és Alexa 65

Az Amerika kapitány: Polgárháború története ott veszi fel a fonalat, ahol a Bosszúállók: Ultron kora befejeződött. Steve Rogers vezeti a Bosszúállók új csapatát, amelynek célja továbbra is az emberek védelme. Amikor azonban egy nemzetközi ügy járulékos veszteséggel jár, politikai nyomásra létrejön egy olyan rendszer, melynek keretében a kormány dönti el, mikor van szükség a szuperhősök szolgálatára. A lépés megosztja a csapat tagjait, akik eközben egy új ellenségtől próbálják megvédeni a világot.

Tegnap Martin Freemannel bővült az Amerika Kapitány: Polgárháború stábja, de szerepéről nem számoltak be. Mára viszont új, eddig megerősítetlen pletykák bukkantak elő, miszerint Freeman több jövőbeli Marvel filmben is feltűnik. Állítólag Everett Ross kormányügynökről van szó. Fekete Párduc ugye.

Amerika Kapitány 3 hivatalos történet, jelmez, meglepetés szereplők, és Alexa 65_prev

Azt pedig biztosra vehetjük, hogy Emily Van Camp visszatér a 13-as ügynök szerepében. Sőt, a Marvel és a Disney azt is megerősítette, hogy Paul Rudd Ant-Manje is feltűnik az Amerika Kapitány: Polgárháborúban, William Hurt pedig Ross tábornok szerepében teszi tiszteletét. Mit szólunk hozzá?

Ha már Marvel, akkor befejezésnek még elféri ide az a morzsa, hogy a Russo testvérek teljes egészében az IMAX és az ARRI következő generációs forradalmian új 2D-s digitális kamerájával veszik fel a Bosszúállók 3-at (Avengers: Infinity War - Part I) és a Bosszúállók 4-et (Avengers: Infinity War - Part II) is, ami az Alexa 65 elnevezést kapta.

Apropó, majd elfelejtettem a Kapitány új szerkóját bemutató új koncepcióképet.

CaptainAm3cc1 CaptainAm3cc2

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. zsocso

    Kár hogy mindent ennyire előre bejelentenek. Lassan már ott tartunk, hogy a következő film jobban érdekel, mint az aktuális. Konkrétan engem Ultron, mint főgonosz annyira nem izgat. De ez a Civil War érdekesebbnek hangzik. Ezzel a sok infóval ráértek volna az Avengers 2 után előjönni.

    • Van baj, annyi szent. :/ Túl sok minden szivárog ki, szerencsére jól felejtek. :D