Akira, Batman, Superman, A zöld íjász és Villám

Először is kezdjük azzal, hogy a Warner Bros. most már talán tényleg előveszi az Akira élőszereplős adaptációt, amelynek rendezését Jaume Collet-Serra vállalta el tavaly augusztusban. Most viszont a Deadline értesülései szerint Dante Harpert felkérték, hogy dobja papírra a forgatókönyvet, méghozzá a mangák alapján. Harper jegyzi A holnap határa eredeti forgatókönyvét, amit egykoron All You Need is Kill címen emlegettek, azonban ezt a szkriptet számtalanszor módosították, így végül a neve sem került a forgatókönyvírók listájára.

Akira, Batman, Superman, A zöld íjász és villám

A The Flash pilot forgatókönyvírója, Geoff Johns a széria producere is egyben, és a Batman v Superman: Dawn of Justice életében is executive produceri feladatokat át el, aki megosztott velünk néhány információt. Illetve pontosabban pontot tett egy-két pletyka végére, vagyis a tévés és a mozis világ útjai sohasem fogják konkrétan keresztezni egymást. Ez annyit jelent, hogy sem Batman, sem pedig Superman nem fog feltűnni a CW csatorna egyik sorozatában sem - ide értve A zöld íjászt és a The Flasht is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. GoDach

    Én mint aki rajong a Zöld Íjász sorozatért és már most bizalmat szavazott a Flash-nek is nagyon sajnálom, viszont valamilyen úton módon megértem. Nagyon sok olyan ismerősöm nézi ezt a sorozatot, aki egyébként nem szereti a szuperhős filmeket. Ha feltűnne benne Batman vagy Superman, lehet hogy csökkenne a népszerűség. Annyit meg nem érne meg, hogy 2-3 percre szerepeljen benne valamelyik. Több időt meg biztosan nem kapna egyik sem…

    • Nálam kaszát kapott az első évad felénél. Nagyon CW-s volt, és nagyon nem kötött le. Remélem a Flash esetében más lesz a tényállás. Jó ez így valahol, de mint mindennek, vannak előnyei és hátrányai is.

  2. GoDach

    Az első évad fele még lópikula. Aztán amit beindítanak az valami hihetetlen. Utoljára a Supernatural tetszett ennyire. Ritkaság számomra. Nem az az Isteni jó, de mégis beszippant mint egy fekete Lyuk. Sajnálom, hogy nem tetszett….