Adam Sandler szerelembe esik a Netflixen

A The Hollywood Reporter számolt be róla, hogy a Netflix bejelentette a Sandy Wexler szereplőgárdáját, vagyis azokat a színészeket, akik aláírtak Adam Sandler és Jennifer Huson mellé.

Adam Sandler szerelembe esik a Netflixen

A Sandy Wexler lesz a Netflix és Adam Sandler harmadik közös projektje, az újoncok között pedig megtaláljuk Kevin Jamest, Terry Crews-t, Rob Schneidert, Colin Quinnt, Nick Swardsont, Lamorne Morrist és Arsenio Hallt is.

Nem meglepő módon egy Sandy Wexler (Adam Sandler) nevű menedzser és tehetségkutató áll a középpontban, mindez az 1990-es évek Los Angelesébe áthelyezve. Ez az ürge a show business kisebb nevű művészeit képviseli. Csakhogy céltudatos odaadása egy szép napon próbára kerül, amikor beleszeret legújabb ügyfelébe, Courtney Clarke-ba (Jennifer Hudson), egy rendkívül tehetséges énekesnőbe, akit egy vidámparkban fedez fel.

A rendező Steve Brill (The Do-Over) lesz, és természetesen Sandler cége, a Happy Madison Productions sem marad ki a buliból. Paul Sado, Dan Bulla és Adam Sandler már elkészültek a forgatókönyvvel, és augusztus 2-án kezdik is a forgatást, hogy jövőre nézhessük.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .