Aaron Eckhart és Jason Blum ördögöt űznek

Aaron Eckhart és Jason Blum ördögöt űznek

Jason Blum produkciós cége, a Blumhouse Productions készítette a hétvégén nagyot durranó Insidious Chapter 2-t is, és máris belevágnak egy újabb franchise-ba, amely az Incarnate címet kapta, és Aaron Eckhart alá is írt a főszerepre - tudatta a Deadline.

A történet egy liberális gondolkodású ördögűzőt követ nyomon, aki képes belemászni a megszállott egyén tudatalattijába. Azonban mégis hatalmas kihívással szembesül, amikor keze ügyébe kerül egy kilencéves kisfiú, akit egy olyan gonosz démon szállt meg, akivel egyszer már szembekerült.

Brad Peyton (Utazás a rejtélyes szigetre) rendezi a filmet Ronnie Christensen (Sötét hullám) forgatókönyvéből. Jason Blum producerként lesz jelen, Couper Samuelson, Michael Setizman és Trevor Engelson pedig executive produceri tisztséget töltenek majd be. A Blumhouse fogja producálni a filmet, és társfinanszírozóként is jelen lesznek az IM Global mellett. A Blumhouse-nak ugyan szerződése van a Universal Picturesszel, viszont az Incarnate-nek még nincs stúdiója jelen pillanatban.

Aaron Eckhartot nemrégiben a Támadás a Fehér Ház ellen című akciófilmben láthattuk, következő szerepe pedig a januárban érkező I, Frankensteinben lesz.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .