A Vertigo Média forgalmazza Lars von Trier új filmjét!

A Vertigo Média kft. nagy örömmel jelenti be, hogy a 63. Berlinale alatt lezárult tárgyalásokat követően Magyarországon a Vertigo Média forgalmazásában jelenik meg Lars von Trier legújabb, Nymphomaniac című alkotása. Lars von Trier két részre tervezett mozijában nyolc epizódban meséli el egy nő nimfománná válását. A film igazi sztárparádét vonultat fel, a Nymphomaniacban szerepelni fog többek között Charlotte Gainsbourg, Stellan Skarsgård, Shia LaBeouf, Jamie Bell, Christian Slater, Uma Thurman, Willem Dafoe, Udo Kier, Jean-Marc Barr, és Caroline Goodall is.

A film első hivatalos fotói a napokban jelentek meg, de azért lássuk őket újra, hiszen elég…

A Vertigo Média forgalmazza Lars von Trier új filmjét! 01

A régóta várt mozit folyamatosan találgatások veszik körül az erotikus tartalma miatt. Az alkotás világpremierje várhatóan Cannes-ban lesz. Lars von Trier legutóbbi, Melankólia című drámája a rangos filmfesztiválon Arany Pálmát nyert, és megkapta az év legjobb európai filmjének járó Európa Filmdíjat is.

A Vertigo Média forgalmazza Lars von Trier új filmjét! 02

A Vertigo Média továbbra is elkötelezett híve az európai, értéket képviselő, díjnyertes moziknak. Az elmúlt hónapokban bemutatott Vertigo-filmek között megtalálható volt többek között a berlini díjazott Egy veszedelmes viszony (En kongelig affaere / A Royal Affair), a cannes-i nyertes Szesztolvajok (The Angels' Share), és jövő héten kerül mozikba Thomas Vinterberg háromszoros cannes-i kitüntetett, A vadászat (The Hunt / Jagten) című alkotása, Mads Mikkelsen főszereplésével. Március 14-től lesz látható a magyar mozikban Francois Ozon A házban (Dans la maison) című, san sebastian-i és torontói kitüntetett thrillerje, április 4-én pedig Olivier Assayas Május után (Apres mai / Something in the air) című, velencei díjazottját mutatjuk be.

A Nymphomaniac az év folyamán kerül a magyar mozikba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .