A Universal stúdiónál kötött ki a Contraband

A Universal stúdiónál kötött ki a Contraband

A Deadline New York tájékoztatása szerint a Universal Pictures megvásárolta a Contraband című projektet újra, mivel korábban azt egyszer már dobta.

Mark Wahlberg és Kate Beckinsale lesz a thriller két főszereplője, ami a Reykjavic-Rotterdam amerikai feldolgozása lesz. A történet egy volt csempészről szól, aki feladta múltbéli életét és most biztonsági őrként dolgozik. Idővel újra a régi játékba keveredik, mikor a felesége testvére bajba kerül.

Aaron Guzikowski már elkészült a remake forgatókönyvével, mely alapján Baltasar Kormákur fog rendezni, és érdekesség, hogy az eredeti verzióban, a Reykjavic-Rotterdamban ő alakította a főszereplőt.

Egyelőre arról tudósított az oldal, hogy mikor kezdődnek meg az előkészületi munkálatok, és a bemutató napját sem tűzték ki. A Universal eredetileg $40 milliót szánt a filmre, ami miatt nem jött össze elsőre a dolog, ezután a Relativity Mediával tárgyaltak, akik ugyan csak $30 milliót szántak volna a projektre, de így is hezitáltak, hogy elfogadják-e ismét a Universal ajánlatát.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .