A TDKR forgatókönyvírója apokalipszises filmet rendezhet

A TDKR forgatókönyvírója apokalipszises filmet rendezhet[2]David S. Goyer és Lorenzo di Bonaventura producerként egyengetik Patrick Lee regénye alapján készülő The Breach nagyvászonra szánt változatát.

Justin Rhodes fogja adaptálni a forgatókönyvet, amely nagyban eltér az alapokat adó regénytől. A történet középpontjában egy ex-zsaru áll, akinek versenyt kell futnia az idővel, hogy megakadályozza az apokalipszist, amelyet egy ősi ereklye robbanthat ki. Arról viszont nem ír a Variety cikke, hogy milyen változásokat eszközölnek.

Egyes spekulációk szerint David S. Goyer esélyes a rendezésre, bár ez még közel sincs kőbe vésve. David S. Goyert leginkább a The Dark Knight Rises és Az acélember (Man of Steel) forgatókönyvírójaként ismerhetjük, de ő rendezte A túlvilág szülötte (The Unborn), a Láthatatlan (The Invisible) és a Penge: Szentháromság (Blade: Trinity) című thrillereket is.

A további részletek egyelőre váratnak magukra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .