A Sony újra robotol, méghozzá Zombieland módra

A Sony újra robotol, méghozzá Zombieland módra

A Zombieland és a G.I. Joe: Megtorlás (G.I. Joe: Retaliation) írói, Rhett Reese és Paul Wernick eladott egy speciális forgatókönyvet a Sony Picturesnek, amely az Epsilon címet viseli - derült ki a Heat Vision Blog közleményéből.

A történet szerint egy olyan jövőben járunk, ahol a robotok felkelése kudarcba fulladt, a megmaradt gépek pedig egy űrállomáson találtak maguknak menedéket, ahol az embereket kísérleti alanyokként használják. A cselekmény egy férfit követ nyomon, aki rájön, hogy sokkal emberibb, mint azt gondolta. A forgatókönyvet a stúdió egyik bennfentese úgy jellemezte, hogy meglehetősen ígéretes.

Michael De Luca produceri posztot fog betölteni a forgatókönyvírók mellett. A forgatókönyvet hétfőn több nagyobb stúdió, köztük a Warner Brothers és a DreamWorks, akik nagy érdeklődést mutattak a projekt iránt. Az írók végül a Sonyval kötöttek szerződést, és elméletileg $1 milliót kaptak irományukért.

Perpillanat a forgatás kezdőnapja nem ismert. A feljebb említett duó jelenleg a Deadpool-on dolgozik a Fox számára, amellett, hogy a Micronauts című Paramountos, és a Cowboy Ninja Viking című Disney-s projekt vasát is a tűzben tartják.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .