A Sony Pictures Classicshoz került a No, a Cannes-i sikerfilm

A Sony Pictures Classicshoz került a No, a Cannes-i sikerfilm

A Sony Pictures Classics vásárolta meg Pablo Larrín No című Cannes-ban is vetített sikerfilmjének Észak-Amerikai forgalmazási jogait a Participant Mediától és a Funny Ballonstól, valamint a Fabulától.

Gael García Bernal, Alfredo Castro, Antonia Zegers, Marcial Tagle, Néstor Cantillana, Jaime Vadell és Pascal Montero alakítják a főbb szereplőket. A film Cannes-ban megkapta a legjobb kritikákat a Rendezők Kéthetén tartott vetítést követően.

Pablo Larrín (Tony Manero) Pedro Peirano (The Maid) forgatókönyvéből rendezte a filmet, amely igaz történeten alapul. A chilei diktátor, Augusto Pinochet nemzetközi nyomásra kénytelen referendumot kérvényezni 1998-ban, az ellenzék vezetői pedig ráveszik a fiatal és szemtelen reklámszakembert, Rene Saaverda-t (Gael García Bernal), hogy vezesse a kampányukat. Bár az erőforrások meglehetősen szűkösek, és a diktátor emberei is folyton figyelik őket, Saaverda és csapata kifundál egy merész tervet, hogy megnyerje a választásokat és felszabadítsák az országot az elnyomás alól.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .