A Safe Haven után újabb Nicholas Sparks regény kerül nagyvászonra

The Lucky One

Idén Valentin napon nagyot szólt odakint a Relativity Media berkein belül megvalósult Safe Haven című romantikus film, amelyet Nicholas Sparks regénye alapján készítettek. A Fox 2000 kaparintotta meg Sparks készülőfélben lévő könyve, a The Longest Ride megfilmesítési jogait, amelyet 2015-ben, Valentin napon terveznek bemutatni - írja a Deadline.

A Fox 2000 egy licitháborún tett szert a jogokra, maga mögé utasítva ezzel a Relativity Mediát és a Warner Brotherst is. A stúdió $5 millió dollárt fizetett a jogokért, így megkötve az utóbbi évek legköltségesebb üzletét. A Safe Haven és a Twilight producerei, Wyck Godfrey és Marty Bowen producerként lesznek jelen a projekt életében a Temple Hill Entertainment nevű produkciós cégükkel maguk mögött.

2013. szeptember 24-én kerül a boltok polcaira a regény, amely két teljesen különböző szerelmes sztori. Az egyik történet szerint egy 90 évest követhetünk nyomon, aki egy súlyos autóbalesetet követően az autójában ragad. Látomásai lesznek néhai szerelméről, és az életről, amelyet együtt terveztek. A másik történet egy fiatal rodeósról szól, aki beleszeret egy történelem szakos hallgatóba, annak ellenére, hogy merőben más életet élnek. Azonban, egy misztikus esemény összehozza a két párt.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .