A ProVideo nem tököl, itt a 2012-es felhozatal csupa ínyencséggel

Hűha! A ProVideo aztán nem kicsiben nyomja, ez már biztos! Néhány címet már említettem az elmúlt hetek során, de a teljes éves felhozataluk egyszerűen impozáns! Mindegyik filmről volt már szó korábban, és ezek a dátumok beíródtak az oldalsávról elérhető 2012-es felhozatalba is. Ha linkre vadásztok, akkor abban a posztban az 'infó a filmről'-t érdemes választani, ha pedig a tovább mögé böngésztek mindegyik film rendezőjét, szereplőit és történetét olvashatjátok.

Borotvaélen (Man on a Ledge) – február 2.

A bűn hálójában (Haywire) – február 23.

Playing the Field – március 15.

Headshot – április 12.

Movie 43 – április 19.

Safe – május 10.

How I Spent My Summer Vacation – május 31.

Step Up 4Ever 3D – augusztus 30.

Cogan's Trade – szeptember 6.

The Expendables – A feláldozhatók 2 – szeptember 20.

Looper – szeptember 27.

Elrabolva 2 (Taken 2) – október 4.

Dredd 3D – október 11.

The Wedding – október 18.

Parker – október 25.

AlkonyatHajnalhasadás 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) – november 22.

Cold Light of Day – egyelőre nincs konkrét dátum

Gambit – egyelőre nincs konkrét dátum

Medallion – egyelőre nincs konkrét dátum

Borotvaélen (Man on a Ledge), várható hazai bemutató: február 2.

Rendező: Asger Leth

Főszereplők: Sam Worthington, Elizabeth Banks, Jamie Bell, Ed Harris

Sztori: Egy tapasztalt zsaruból lett szélhámos azzal fenyegetőzik, hogy a mélybe veti magát egy manhattani hotel legfelső emeletéről. A New Yorki rendőrség nagy erőkkel vonul a helyszínre egy pszichológus nővel, aki igyekszik a férfi lelkére beszélni. Senki sem sejti, hogy az öngyilkossági kísérlet csak elterelő hadművelet, ami minden idők legnagyobb gyémántrablásáról próbálja elterelni a figyelmet.

A bűn hálójában (Haywire), várható hazai bemutató: február 23.

Rendező: Steven Soderbergh

Főszereplők: Gina Carano, Channing Tatum, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Michael Douglas, Antonio Banderas

Sztori: Egy nőt, aki titkos küldetésekre specializálódott különleges katona az egyik hadművelet során elárulják. Minden lehetőséget megragad, hogy bosszút álljon.

Playing the Field, várható hazai bemutató: március 15.

Rendező: Gabriele Muccino

Főszereplők: Gerard Butler, Jessica Biel, Uma Thurman

Sztori: Egy volt profi atléta próbálja megváltani nem túl sikeres múltját edzőként a fia focicsapatában, hogy rájöjjön: képtelen ellenállni a játékosok fáradhatatlan és elbűvölő anyukáinak.

Headshot, várható hazai bemutató: április 12.

Rendező: Walter Hill

Főszereplők: Sylvester Stallone, Christian Slater

Sztori: Jimmy Bobo (Sylvester Stallone) egy bérgyilkos, aki egy fiatal nyomozóval társul, hogy felgöngyölítsen egy ügyet, aminek szálai New Orleans piszkos sikátorain keresztül egészen a Fehér Ház folyosójáig vezetnek. A szokatlan páros, akiket két, kegyetlen gyilkosság hozott össze, keresztülgázol mindenen, ami az útjukba áll, és feláldoznak mindent a bosszú érdekében.

Movie 43, várható hazai bemutató: április 19.

Rendező: Peter Farrelly, Brett Ratner, stb.

Főszereplők: Emma Stone, Chloë Moretz, Kristen Bell, Naomi Watts, Gerard Butler, Josh Duhamel, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Justin Long, Elizabeth Banks, Christopher Mintz-Plasse, Halle Berry, Richard Gere, Jimmy Bennett, Liev Schreiber, Uma Thurman, Seann William Scott, Leslie Bibb, Kate Bosworth, Patrick Warburton, Johnny Knoxville és Tony Shalhoub

Sztori: A vígjáték több rövid történetet mesél el. A filmben Hollywood történetének egyik legnagyobb szereposztása látható.

Safe, várható hazai bemutató: május 10.

Rendező: Boaz Yakin

Főszereplők: Jason Statham, Catherine Chan, Chris Sarandon

Sztori: Egy visszavonult elit titkosügynök (Statham), egy 12 éves kínai lány életét próbálja megmenteni. A kislány egy tömegpusztításra tervezett biológiai fegyver titkára bukkan, és mind a kínai, mind az orosz maffia a fejére pályázik.

How I Spent My Summer Vacation, várható hazai bemutató: május 31.

Rendező: Adrian Grunberg

Főszereplők: Mel Gibson, Peter Stormare, Dean Norris

Sztori: Egy bűnözőt (Mel Gibson) elfog a mexikói rendőrség és egy vad börtönbe zárják. A férfi egy 9 éves kisfiú segítségével próbál életben maradni a káosz és korrupció uralta börtönben.

Step Up 4Ever 3D, várható hazai bemutató: augusztus 30.

Rendező: Scott Speer

Főszereplők: Kathryn McCormick, Ryan Guzman, Alyson Stoner

Sztori: A Step Up széria producereinek újabb dobása egy még látványosabb folytatás. Fiatal és szexi szereplőkkel, vadonatúj kirobbanó zenékkel és szédületes koreográfiákkal a STEP UP 4EVER hősei, a világ legjobb táncosai, Miami perzselő táncparkettjein versenyeznek a koronáért egy minden eddiginél izgalmasabb filmben.

Cogan's Trade, várható hazai bemutató: szeptember 6.

Rendező: Andrew Dominik

Főszereplők: Brad Pitt, Scott McNairy, Ben Mendelsohn

Sztori: Jackie Cogan (Brad Pitt) a maffia pénzbehajtójaként dolgozik, és egy, a bűnszövetkezet által szervezett illegális pókerversenyről elrabolt pénz ügyében nyomoz.

The Expendables – A feláldozhatók 2, várható hazai bemutató: szeptember 20.

Rendező: Simon West

Főszereplők: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Bruce Willis, Jean-Claude Van Damme, Jet Li, Chuck Norris, Dolph Lundgren

Sztori: A feláldozhatók visszatértek, de ezúttal ez személyes ügy. Miután Tool (Mickey Rourke), a csapat szíve-lelke, brutális gyilkosság áldozata lesz egy bevetésen, társai megesküsznek, hogy megbosszulják. De ezzel nincsenek egyedül. Tool gyönyörű és vad lánya Fiona is ringbe száll tovább nehezítve a fiúk életét azzal, hogy egy kegyetlen diktátor fogságába esik, aki épp egy ellenállás véres leverésére készül. Barney és a feláldozhatók ismét kockára tesznek mindent, hogy megmentség a lányt és a becsületet.

Looper, várható hazai bemutató: szeptember 27.

Rendező: Rian Johnson

Főszereplők: Bruce Willis, Joseph Gordon-Levitt, Emily Blunt

Sztori: A looperek bérgyilkosok, akiknek az a feladatuk, hogy likvidálják a jövőből visszaküldött embereket. A fiatal Joe (Joseph Gordon-Levitt) is egy ilyen bérgyilkost alakít, aki egy nap friss áldozatában felismeri jövőbeli önmagát (Bruce Willis).

Elrabolva 2 (Taken 2), várható hazai bemutató: október 4.

Rendező: Olivier Megatron

Főszereplők: Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen

Sztori: Amikor Bryan Mills megtudja, hogy ex-felesége, Lenore válik, meghívja lányukkal, Kimmel, együtt Isztambulba egy tökéletes hétvégére, ahol majd visszanyeri volt neje szívét. De Bryan ölt, hogy megmentse a lányát, amiért most neki és a családjának fizetnie kell. Bár a szülőket elrabolják, Kimnek sikerül megszöknie…

Dredd 3D, várható hazai bemutató: október 11.

Rendező: Pete Travis

Főszereplők: Karl Urban, Lena Headey

Sztori: A lidércnyomásos jövőben tombol a bűnözés, bírók, rendőrök és ítéletvégrehajtók próbálják megvédeni az ártatlan polgárokat. Dredd bíró, a törvényesség elkötelezett híve mindent megtesz, hogy fenntartsa a rendet és a békét.

The Wedding, várható hazai bemutató: október 18.

Rendező: Justin Zachham

Főszereplők: Robert De Niro, Diane Keaton, Katherine Heigl, Jessica Lange, Amanda Seyfried, Topher Grace

Sztori: Ebben a vígjátékban egy működésképtelen, elvált pár (Robert de Niro és Diane Keaton) kényszerül eljátszani az örökbefogadott fiuk esküvőjén a mélyen vallásos vérszerinti anya (Jessica Lange) kedvéért, hogy még mindig házasok.

Parker, várható hazai bemutató: október 25.

Rendező: Taylor Hackford

Főszereplők: Jason Statham, Jennifer Lopez, Nick Nolte

Sztori: A film középpontjában egy profi tolvaj áll, aki szigorú etikai kódex alapján végzi munkáját: sosem veszi el olyan ember pénzét, akinek szüksége van rá. Egyik megbízása során azonban csúnyán átverik és még gyilkosságra is kényszerül – egyetlen cél vezérli innen kezdve: a bosszú.

AlkonyatHajnalhasadás 2. rész (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2), várható hazai bemutató: november 22.

Rendező: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Főszereplők: Bill Condon

Sztori: Bella és Edward gyermekének, Renesmee-nek, születése veszélyes láncreakciót vált ki, ami a Culleneket és a Volturikat egy elkerülhetetlen végső csata felé sodorja. Az izgalmas és romantikus Hajnalhasadás folytatja a természetfeletti karakterek és a szenvedélyes szerelem történetét, ami az Alkonyat szériát a világ egyik leghíresebb jelenségévé tette.

Cold Light of Day, várható hazai bemutató: egyelőre nincs konkrét dátum

Rendező: Mabrouk El Mechri

Főszereplők: Henry Cavill, Bruce Willis, Sigourney Weaver

Sztori: Egy fiatal amerikai leleplez egy összeesküvést, miközben családját próbálja menteni, akiket elraboltak spanyolországi vakációjuk alatt.

Gambit, várható hazai bemutató: egyelőre nincs konkrét dátum

Rendező: Michael Hoffman

Főszereplők: Colin Firth, Cameron Diaz, Stanley Tucci, Alan Rickman

Sztori: Harry Deane (Colin Firth) műgyűjtő, úgy próbál pénzhez jutni, hogy egy hamis Monet képet ad el egy gazdag gyűjtőnek. Tervéhez felfogad egy texasi táncos lányt (Cameron Diaz), hogy segítségére legyen a terv megvalósításában.

Medallion, várható hazai bemutató: egyelőre nincs konkrét dátum

Rendező: Simon West

Főszereplők: Nicolas Cage,

Sztori: A kiöregedett profi bankrabló, Will Montgomery épp szeretne újra kapcsolatba kerülni elidegenedett lányával, amikor egy őrült versenyfutás az idővel veszi kezdetét, ahol a lánya élete a tét. A milliónyi New York-i sárga taxi egyikének a csomagtartójába zárva, a lány egyre távolodik, míg neki régi társakkal és rengeteg szövetségivel gyűlik meg a baja.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .