A Monsters rendezője hozza az új Godzillát

A Monsters rendezője hozza az új Godzillát

A Warner Bros. és a Legendary Pictures lepacsizott a Monsters rendezőjével, Gareth Edwardsszal a Godzilla Reboot direktori posztjára. A Warner társ finanszírozza a projektet, és a „szörny-méretű” thriller producerei Thomas Tull, Jon Jashni, Dan Lin, Roy Lee és Brian Rogers lesznek a Legendary berkein belül.

Bár Edwards Monsters-e hasonló témájúnak hangzik, de hangneme teljesen más volt, és a történet két szerelmesről szólt, akik egy szörnyekkel teli tájra tévednek, bár ezeket a lényeket csak az atmoszféra megteremtéséhez használták fel. Néhány rajongónak hiányzott is az említett szörnyek tényleges megmutatkozása, bár a csápjaikat láthattuk néhányszor, illetve a film végén két polipszerű lény harcolt egy elhagyatott benzinkútnál, és valószínűleg ennek a jelenetnek köszönheti a rendező, hogy megkapta a Godzillát.

A Legendary Pictures megkereste a rendezőt, miután látták a Monsters-t, és remélték, hogy kiveszi részét a Godzilla projektből. Gareth együtt dolgozik majd a forgatókönyvön egy egyelőre be nem jelentett tollnokkal. David Callaham vetette papírra a forgatókönyv első vázlatait, de kevésnek bizonyult, úgyhogy még nem világos, hogy ezt folytatják, vagy teljesen elvetik, és elölről kezdik az egészet.

A történetről egyelőre semmilyen infót nem eresztettek el, de a tervek szerint 2012-ben mozikba kerülhetne az újragondolás, számolt be a The Hollywood Reporter.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .