A kimaradt napok fontosabb hírei

Összefoglaló azokról a napokról, amikor nem rendeltem, vagyis 10.20-24. közötti időszakról. Találhattok ebben a posztban hétvégi bevételi adatokat, híreket, esetleg előzeteseket és posztereket is.

A Warner Bros. nem tudni milyen okból kifolyólag, de elnapolta a Wonder Woman 1984 premierjét 2019 novemberéről, így a folytatás csak 2020. június 5-én érkezik. Reméljük, hogy csak taktikázásról van szó. Korábban ezt a dátumot a Mark Wahlberg-féle The Six Billion Dollar Man című filmnek tartották fenn, ám ezt most meg is fosztották mindentől és nem világos, hogy mikor lesz belőle bármi is.

Az elmúlt hétvégén lényegében csak az új Halloween film érkezett és úgy tűnik, hogy rengeteg amerikai rajongója van a filmnek, ezt a $76,2 milliós nyitány bizonyítja, a büdzsé pedig csupán $10 millió. Gondolom, az R-es besorolás egyértelmű. Négy teremben a Mid90s is ment, az ott összejött $258,157 dollár is bitang erős, de hasonlóan debütált még a Can You Ever Forgive Me? ($161,510 dollár, 5 teremmel) és a Vadon ($104,587 dollár 4 vásznon) is.

Az Oscar-jelölt Richard Linklater (Boyhood) vállalta el, hogy megírja majd megrendezi a Bill Hicks komikusról szóló filmet a Focus Features számára.

Most már biztosra mondják, hogy Martin Scorsese rendező és Leonardo DiCaprio kollaborációjában készül el a Killers of the Flower Moon című thriller, amelyről szintén nem most hallunk először.

Roxanne Benjamin a fejébe vette, hogy újra elkészíti az 1984-es Az üstökös éjszakája című kultikus horror-vígjátékot. A filmhez az Orion Pictures adja a nevét és a Deadline meg is erősítette az értesülést.

Néhány nappal a Halloween sikerén felbuzdulva LeBron James a nyakába vette a már sokadik Péntek 13 rebootot. James a SpringHill Entertainment nevű cégén keresztül producerként tutujgatja a projektet, amely fölött a Vertigo Entertainment is bábáskodik.

A Sony Pictures módosította az új irányt vevő Charlie angyalai reboot bemutatóját 2019. november 1-jére. A főszerepben Kristen Stewart, Naomi Scott és Ella Balinska mutatják meg, mitől döglik a légy.

Nicolas Pesce rendező keze alól érkezik a legújabb Átok-film, amelyet az amcsik 2019 augusztusa helyett már június 21-én láthatnak. Az alapokat a 2004-es film adja, ami a 2002-es japán remake-je volt.

Decemberben a Netflixre érkezik a Roma, ennek legújabb poszterét láthatjátok.

Rég hallottunk Jason Reitman legújabbjáról, a The Front Runnerről, amelyhez egy nemzetközi előzetes kopogtatott be.

Itt a Bohém rapszódia utolsó előzetese is.

Az Outlaw King második előzetesét is kattinthatjátok.

Mivel február végén érkezik az Így neveld a sárkányodat 3 is, így annak is aktuális egy új előzetes.

A Tyler Perry-féle Nobody's Fool is megkapta végső előzetesét, amelyet ráadásul felnőttre is vágtak.

Félpercre Aquaman is beugrik az angoloktól származó tévéreklámmal!

A Millennium széria negyedik könyvén alapuló Ami nem öl meg egy rövid videó összeállítással juttatja magát eszünkbe.

A decemberben érkező Pókember - Irány a Pókverzumba is belehallgathatunk, pontosabban a film egyik zenéje került netre.

A diótörő és a négy birodalom is kapott a napokban egy zenés videót, amelyben Andrea Bocelli és húszéves fia, Matteo Bocelli énekelnek.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .