A kimaradt napok fontosabb hírei #2

Sajnos újra szólt a hatlövetű, egy lazább hőemelkedés sorozat nehezítette az elmúlt napjaimat, ezért maradtam el az oldal frissítésével.

Fontos hírnek tűnik, bár már nem hiszek benne, de Will Smith instagramján megerősítette egy videóban Martin Lawrence társaságában, hogy elkészül a Bad Boys for Life. Egyelőre a részletekről nem nyilatkozta, elvileg 2020 januárjában nézhetjük, ám ez a dátum nem sok jót sugall.

Egy rakat folytatás-remake hír is felszínre került az elmúlt napokban, majd eldöntitek, hogy sírtok, vagy nevettek:

Az első ilyen, hogy Ridley Scott elkészíti a Gladiátor 2-t, amelyhez Peter Craig (Top Gun: Maverick) írja a forgatókönyvet. Az első rész sztoriját ismeritek, íme az elképzelés a folytatáshoz: a történet középpontjában ezúttal Commodus fia, Lucius áll, de az is kiderül, milyen következménye lett Maximus tetteinek és mi állt Commodus korrupciójának hátterében.

Bejelentették Spike Lee 2006-os A belső ember című filméhez is a folytatást, illetve pontosabban az Inside Man 2 főszereplőjét - a szerepet Aml Ameen kapta. A forgatókönyvet Brian Brightly dobta papírra, a rendezői székbe pedig MJ Bassett kerül. A második részben egy csapatbetörő kirabolja az Amerikai Egyesült Államok központi banki rendszerét egy jól kidolgozott tervnek köszönhetően. A rablók több tucat turistát tartanak fogva tíz órán keresztül, a New York-i rendőrség egyik túsztárgyalója és egy FBI ügynök összefog, hogy közös erővel megmentsék a túszokat és megakadályozzák, hogy a rablók megszökjenek a pénzzel.

Szépen halad előre a 2010-es dél-koreai akció-thriller, a The Man From Nowhere (Bácsi) remake-je is, amelyhez Derek Kolstad (John Wick) veti papírra a forgatókönyvet.

Nálam még nem került terítékre a Meg - Az őscápa, azonban a legújabb hírek szerint valamikor a (közel)jövőben érkezik a The Meg 2 - a hírt Catherine Xujun Ying executive producer hozta és a részleteket nem ismerjük.

A másik nagy rebootoljunk-minden-vackot-szúrás a Bonnie és Clyde, ami ezúttal Chloe Grace Moretz és Jack O'Connell főszereplésével születik újjá. A rendezői teendőket Kike Maillo (Toro) kapta.

A Flash Gordon film háza táján is van fejlemény, a Fox Julius Avery-t (Overlord) kérte fel, hogy írja meg a forgatókönyvet, majd rendezzen belőle filmet.

Elizabeth Banks instájáról futott be a legújabb teaser fotó a Charlie angyalai reboothoz:

Eredetileg nyárra tervezte az A24 Films a Andrew Garfield nevével fémjelzett Under the Silver Lake premierjét, amelyet aztán december 7-ére napoltak el, most pedig az új felállás szerint csak 2019. április 19-én érkezik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. tomdenemcruise

    Több pihenést beiktatni, a hírfüggök nem mennek a sínekre…talán😉

    • Köszi, a helyzet tovább bonyolódik, de itt vagyok takaréklángon. :)