A Kemény zsaruk írója veti papírra az Underworld 4-et

Jelen álláspont szerint úgy néz ki, a franchise következő részének forgatókönyvét az egyik legnépszerűbb rendőrös sorozat, a The Shield (Kemény zsaruk) írója, John Hlavin álmodja papírra.

Hlavin egyelőre nem árult el sokat a készülő negyedik részről, de azt igen, hogy nem egy újabb előzményfilmmel lesz dolgunk. Íme egy kis részlet: „Elégedettek lesznek vele a rajongók is, és az újakat is izgalomba fogja hozni. Ezzel azt akarom mondani, hogy nem fogjuk lemásolni az eddigi három részt, de tiszteletben fogjuk tartani azon részeit, melyeket szerettek a nézők, ugyanakkor újabb elemekkel színesítjük majd.

Az első rész direktora, Len Wiseman a negyedik részben produceri munkálatokban veszi ki a részét. A rendező kilétét azonban még homály fedi. Sem az első rész két főszereplője, Kate Beckinsale, sem a harmadik részből ismert Rhona Mitra nem fog visszatérni.

Véleményem: kíváncsian várom mi fog belőle kisülni, egy biztos, a harmadik rész, azaz az előzményfilm nekem annyira nem jött be, de az első kettő viszont annál inkább, remélem, hogy nem rontják el semmivel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .