A jogász (The Counselor) második trailere is üt!

Basszus, az egyik legnagyobb amerikai rendező Ridley Scott, aki idén A jogász (The Counselor) című thrillerével tűnik ki a tömegből. Hogy mennyire?! Nagyon! Akkora művészi hatások találkoznak a film második trailerében, hogy párszor sikerült hasra esnem.

És akkor még nem beszéltem a főszereplőkről: Brad Pitt, Michael Fassbender, Natalie Dormer, Penélope Cruz, Cameron Diaz, Javier Bardem, Dean Norris, John Leguizamo, Rosie Perez és Emma Rigby. Sajnos a hazai premier napja még nem megálmodott, de bízzunk benne, hogy nem tolnak ki velünk!

Frissítve a tovább mögé három filmrészlettel!

Trailer 2:

The Counselor and Reiner:

The Counselor and Laura:

The Counselor and Westray:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Anonymous

    Hát engem annyira fogott meg, de tényleg ütős. Bár én tartok Ridley-től, a Prometheus-al nemhogy nem vett meg, hanem fel is hergelt, de az más tészta….és úgy tűnik Cameron Diaz sem lesz idegesítő mint szokott lenni. :P

  2. Ridley nagy mester. :) yep, Diaz most talán végre oké lesz… de még ne igyunk erre előre. :D

  3. Anonymous

    Ha a film fele annyira jó lesz, mint amit a trailer sejtet magából, még akkor is nagyon jó film lesz ez, remek színészek, remek karakterekkel.
    Viszont a Prometheus szerintem középszerű alkotás.