A Disney máris nekiugrott az Óz, a hatalmas folytatásának

A Disney máris nekiugrott az Óz, a hatalmas folytatásának

Ma reggelre virradóan a Variety híresztelte, hogy a Walt Disney máris készen áll, hogy elkészítse az odakint ma debütáló Óz, a hatalmas (Oz: The Great and Powerful) folytatását.

Mitchell Kapner és David Lindsay-Abaire írták az első rész forgatókönyvét, és előbbit már fel is kérte a Disney, hogy kezdje el körmölni az Óz, a hatalmas 2 (Oz: The Great and Powerful 2) szkriptjét. Egyelőre a történetről nem beszéltek, de van néhány dolog, amelyet az író hivatalosan nem fogalmazhat bele a történetbe.

L. Frank Baum regénye, a The Wonderful Wizard of Oz áll majd rendelkezésére alapként, ami egyenlő azzal, hogy Mitchell bármit felhasználhat ebből a történetből. Azonban semmit nem meríthet a 1939-es klasszikusból, az Óz, a csodák csodájából (The Wizard of Oz) - mint például Dorothy piros cipellőit -, ugyanis a Warner Bros. anno levédette ezeket.

Hírként nem közölték ugyan, de a Disney még egy hónappal ezelőtt bízta meg Mitchellt a munkával, ami annak a jele, hogy a stúdió nagyon bízik abban, hogy remek nyitányt produkál a James Franco, Mila Kunis, Rachel Weisz és Michelle Williams főszereplésével készült fantasy, amely Sam Raimi rendezésében valósult meg.

Emellé jön még az a finom hír, hogy a Disney eddig még nem kommentálta a feljebb írtakat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .