A burok (The Host) hosszú trailere

Reggel láthattuk A burok (The Host) új poszterét, délutánra pedig megérkezett az ahhoz dukáló előzetes is, melyet most playezhettek, ha még nem volt meg. A hazai premierre várhatóan tavasszal kerül sor.

Trailer 2:

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Anonymous

    Stephanie Meyer? OH GOD WHY . Noha a kor lenyűgöz hogy sci-fi meg kis cyberpunk amit imádok, hígfosnak tűnik és látom tele lesz drámázással. Könyvet elakartam volna olvasni de csak a hátulján a rövid tartalmat olvastam elég is volt. Inkább a hasonló alkotás érdekel Lisa Price-tól a Testbérlők. ( mellesleg jobban jártak volna hogy kihagyják azt hogy author of the twilight saga , nem kevés embert fog elriasztani köztük engem is ^^) Viszont a zene az jó a végén ahhhh 1 pozitívum , it’s something.

  2. Nekem még nem volt szerencsém a trailerhez, majd egy ráérős napon (haha), de remélem a film nézhető lesz. Mondjuk magával a Twilighttal nem volt gond, az egy baromi jó film, csak a többi minősége hagy némi …. maga után. :D