8-9 hónap alatt forgatják le az Avatar folytatásokat

James Cameron mindig is szeretett nagyban gondolkodni, így egyből három folytatást is készít az Avatarhoz, amelyeket egymás után forgat le. Az Avatar 2, az Avatar 3 és az Avatar 4 női főszereplőjét is Zoe Saldana fogja alakítani, aki A Galaxis őrzői (Guardians of the Galaxy) premierje miatt beutazza a világot, és száját sem tudta kordában tartani.

8-9 hónap alatt forgatják le az Avatar folytatásokat

Hamarosan visszatér a Pandorára, hogy újra együtt dolgozhasson James Cameron rendezővel. A színésznő nem volt hajlandó semmilyen részletet elárulni a történetről, viszont azt megtudhattuk tőle, hogy James Cameron már az utolsó simításokat végzi a forgatókönyveken, és minden szereplő készen áll a forgatásra.

A forgatásnak Los Angeles ad otthont, és Saldana szerint nagyjából nyolc-kilenc hónapot fog felemészteni, avagy ennyi időre van szüksége a rendezőnek, hogy leforgasson három filmre elegendő alapanyagot. Nem meglepő módon a motion capture lesz az úr.

Az Avatar 2 premierjére 2016 novemberében kerül sor, amit 2017 decemberében az Avatar 3 követ, majd 2018 novemberében pedig az Avatar 4-et láthatjuk. A forgatás évvége felé kezdődik, aztán nagyjából egy év marad az utómunkálatokra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. GoDach

    Persze hogy 8-9 hónap a forgatás, mivel a film 10%-át teszi ki csak az élőszereplős munka max. Én aki mindenben meglátom a jót, még mindig érthetetlenül állok azelőtt, mit lehet “ebbe jónak” látni. 4x próbálkoztam vele, hátha bennem van a hiba de ebből 4x aludtam el rajta. És pedig még az Asylum filmeken sem szoktam.

    • Nekem bejött, adta, de ettől függetlenül sokaknak nem feküdt… és csak oltották így-úgy.