3 Star Wars külön film készül a trilógia mellé

A Walt Disney Company elnök-vezérigazgatója, Robert A. Igner hivatalosan is bejelentette, hogy a Star Wars: Episode VII, a Star Wars: Episode VIII, és a Star Wars: Episode IX mellett három spin-off is készül.

3 Star Wars külön film készül a trilógia mellé

A hetedik rész 2015. december 18-án debütál, a nyolcadik két évvel később, 2017-ben, míg a kilencedik 2019-ben, ami arra enged következtetni, hogy a három különálló filmből az első 2016-ban, a második pedig 2018-ban érkezik, amit talán 2020-ban a harmadik is követni fog.

Az egyik projekt a Han Solo különálló film, a másik pedig a Boba Fett-ről szóló film, amelyekhez Lawrence Kasdan és Simon Kinberg írnak forgatókönyvet, viszont azt nem tudjuk, hogy melyikük melyik filmhez körmöli a szkriptet.

Ezek nem új infók, viszont így már hivatalosan is fix tényként kezelhetjük, hogy összesen hat olyan filmet kapunk, ami a Star Wars univerzumában játszódik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. Pufi

    És arról mit lehet tudni, hogy mi lesz a 3. különálló film? A bejegyzésben csak kettőt fedeztem fel (Han és Boba). Továbbá, elég érdekes lenne egy rész az ősi jedi közösségekről is.

  2. GoDach

    Old Republic. Tuti. Most meleg a vas játék terén. Egy film odavonzaná a játék rajongóit is, és a játékhoz is új rajongókat gyújtene. Tuti hogy az Old Republic-ban fog játszódni.

    • Lehet abban valami, amit mondasz, de a Yoda filmet is emlegették egy időben, szóval Pufi, lehet, hogy az lesz. A fene se tudja… ezeken elmenni. Addig még lesz 845 hír róluk, aztán végül kiadok majd róla egy könyvet. :D