2017 elején debütál M. Night Shyamalan új filmje

2017. Night Shyamalan újabb esélyt kap a Universal Picturesnél, ugyanis a rendező következő projektje a Split címet kapta, és 2017. január 20-án mutatják be - adta hírül a The Wrap.

2017 elején debütál M. Night Shyamalan új filmje

Shyamalan a The Visit című legutóbbi filmje sikerének köszönheti, hogy a Split a Universalnál kötött ki. Erre a napra egyelőre nem jelentettek be más filmet, de A setét torony (The Dark Tower) a Geostorm, a Power Rangers és a Hidden Figures előtte nyit egy héttel, január 27-én pedig a Resident Evil: The Final Chapter debütál.

A történet részleteit nem osztották meg velünk, ami várható volt, viszont a forrásoldal leírása szerint egy intenzív thrillerről van szó, amelyben a természetfeletti elemek is nagy hangsúlyt kapnak. James McAvoy már aláírt a főszerepre, aki mellett Haley Lu Richardson, Anya Taylor-Joy, Betty Buckley és jessica Sula is feltűnik.

A forgatókönyvet Shyamalan saját kezűleg írja, producerként pedig Jason Blum érkezik a fedélzetre. A forgatás részleteit szintén nem közölték, viszont a projekt nem összekeverendő a CBS Films két évvel ezelőtti azonos címűjével.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .