2015-ben jön a Star Wars 7, de hol van Lucas?

2015-ben jön a Star Wars 7, de hol van Lucas

A The Walt Disney Company ma bejelentette, hogy felvásárolta a Lucasfilmet $4,05 milliárd dollárért, és 2015-re tervezik a Star Wars 7 megjelenését. A folytatás nem George Lucas kezei alól kerül majd ki, de még nem tiszta ki ül a rendezői székbe.

Kathleen Kennedy a jelenlegi társelnök lett a Lucasfilm új elnöke, közvetlen főnöke a The Walt Disnes Studios elnöke, Alan Horn lesz. Emellett ő lesz a márkafelelőse a Star Wars franchise-nak, az ő feladata lesz integrálni a friss szerzeményt az új cégbe.

Kennedy kisasszonyt nevezték meg továbbá az összes Star Wars film producereként, George Lucas pedig a 'kreatív tanácsadóként' segíti a munkáját. Egyes nyilatkozatok szerint azonban a Star Wars 7 nem az egyetlen projekt lesz, amit terveznek a franchise jogainak birtokában. Két-három évente szeretnének új Star Wars filmet elkészíteni, a Star Wars 8-at és a Star Wars 9-et.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

1 hozzászólás

  1. Remélem visszafogják hozni abból a mélypontból ahová Lucas vitte ezt az egészet. Gondolok itt arra, hogy 6-12 éveseknek való animációs film, rajzfilm, stb.
    Inkább legyen megint ez a régi trilógia feeling bár mikor először megláttam, hogy Disney hirtelen a Jar-Jar ugrott be. :P
    Legalább Leia hercegnő Disney hercegnő lesz. :D