2013-ban jön az Így neveld a sárkányodat 2.

2013-ban jön az Így neveld a sárkányodat 2

A DreamWorks tegnapi sajtótájékoztatóján jelentette be, hogy 2013-ra tervezik elkészíteni a hatalmas sikert arató Így neveld a sárkányodat 2. részét.

Cseppet sem meglepő a bejelentés, hiszen az első rész világszerte már $375 milliós bevételnél jár, és ebből 180-at csak Amerikában szedett össze.

Véleményem: legtöbben már biztosan olvastátok az első részről készült értékelésemet, amire ma is jó szájízzel gondolok, szóval részemről szívesen fogadom a második részt, itt már csak a story a kérdéses, ugyanis minden azon fog múlni. Meglátjuk! És remélem, hogy nem lép a zöld ogre nyomdokaiba.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás

  1. Crash

    Az a baj az elsőtől jobbat már nehéz csinálni.. sokszor már csak a pénz erőlteti a folytatást!
    De ne legyen igazam:)

  2. Nekem is van egy ilyen érzésem… van rá számos példa. Bírom amúgy azt a felfogást is, hogy az Avatar ugye befutott, és akkor mindenki csőlátásba 3D, amivel még nem is lenne baj, na de konvertálni? Mikor semmit nem ad, de most nem???

    Meg van a másik Avataros felfogás, hogy csináljuk 3D-s kamerákkal valami filmet, és hódítsuk meg vele a világot… hagyjuk már, miért akar mindenki Cameron lenni? Nem lehet megérteni, hogy ez neki sikerült, és jelenleg Spielberg és Lucas-on kívül más emberként meg se tudnék említeni, akit csak meg tudja közelíteni.