Tina Fey gyakornokot keres

Tina Fey gyakornokot keres[3]Tina Fey aláírt a The Intern főszerepére, melyet Nancy Meyers ír és rendez, a Paramount Pictures pedig finanszíroz és forgalmaz majd, számolt be a Deadline.

A színésznő egy sikeres internetes üzletasszonyt alakít, akinek a cége a társadalmi szerepvállalás keretein belül gyakornoki programot indít, ahová 'idősebb' diákok jelentkezését várják. A meghirdetett program nagy valószínűséggel nem fogalmazott egyértelműen, mert egy végzős közép- vagy főiskolás helyett a munkára egy 70-es éveiben járó unatkozó nyugdíjas jelentkezik. Kettejük között igen hamar közeli kapcsolat alakul ki, mivel az új gyakornok több területen is felbecsülhetetlenül hasznosnak bizonyul…

A forgatást várhatóan 2013 első negyedévében tervezik megkezdeni, amikor a színésznő munkája az A stúdió (30 Rock) című sorozat kapcsán véget ér.

Mellesleg jegyzem meg, hogy ez a projekt nem összekeverendő a The Internshipppel, amely Vince Vaughn és Owen Wilson közös vígjátéka, amit Shawn Levy fog rendezni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .