Steven Soderbergh visszatér a nyugdíjból

Az Oscar-díjas Steven Soderbergh évekkel ezelőtt emlegette, hogy visszavonul a filmrendezésről, de most a Variety arról számolt be, hogy Soderbergh ismét behuppan a rendezői székbe, hogy levezényelje a Logan Lucky-t.

09/07/2009. 66th Venice Film Festival : Photo-call of the film '

Matt Damon és Channing Tatum lesznek az egykoron Hillbilly Heist néven futott projekt főszereplői, akik korábban már dolgoztak együtt Soderbergh-gel. Előbbi a Fertőzésen, utóbbi pedig a Magic Mike-on. Soderbergh a Mellékhatások után 2013-ban jelentette be visszavonulását, de úgy tűnik, a szakember nem tud filmezés nélkül élni, ami valahol teljesen érthető.

A forrásoldal szerint a történetet nagyon titkolják, viszont a producer Glen Basner lesz, akinek jelenléte még mindig nem juttat minket közelebb a sztorihoz. Több nagy hollywoodi stúdió is igényt tartana a projektre, és elméleti síkon még a napokban kiderül, hogy végül melyiknél köt ki a projekt.

Soderberghnél azt jelenti a visszavonulás, hogy közben több tévés projektet is tető alá hozott - köztük A sebész (The Knick) a Red Oaks és a hamarosan bemutatásra kerülő The Girlfriend Experience, de a Túl a csillogáson-t (Behind the Candelabra) is ő rendezte meg az HBO számára.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .