A Rontó Ralph írója kezében A Lego kaland 2

Még pár nap, és világszerte mozikba kerül A Lego kaland (The Lego Movie), amelynek marketinges szekerét nagyon tolják, és a jelen szerint a Warner Bros. máris készen áll a folytatásra. A The Wrap értésülései szerint a stúdió már fel is kérte Jared Sternt és egy másik írót, hogy vessék papírra A Lego kaland 2 (The Lego Movie 2) forgatókönyvét.

LEGO

A szakemberek szerint az első film akár $40 milliós nyitóhétvégét is produkálhat, hiszen mellette a Műkincsvadászok (The Monuments Men) és a Vámpírakadémia (Vampire Academy) érkezik, amik nem számítanak ellenfélnek.

Egyelőre arról még fölösleges lenne beszélni, hogy mely eredeti szinkronhangok térnek vissza a folytatásban, és az sem világos, hogy a Phil Lord-Chris Miller rendezőpáros ismét részt kíván-e venni a projektben.

Jared Stern elismert író, hiszen olyan filmek forgatókönyveit prezentálta korábban, mint a Rontó Ralph, a Gyakornokok, a Mr. Popper pingvinjei, vagy A hercegnő és a béka.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .