Robert Zemeckis rendezi az Ember a magasban adaptációt

Robert Zemeckis rendezi az Ember a magasban adaptációt[2]Robert Zemeckis és Tom Rothman producer közös erővel készítik el a To Reach For the Clouds-ot, ami a 2008-as Ember a magasban (Man on Wire) című dokumentumfilm 3D-s narratív feldolgozása lesz.

A főszerepre Joseph Gordon-Levitt a kiszemelt, a megfilmesítéshez szükséges jogokat pedig a producernek Philippe Petittől sikerült megszerezni, attól a férfitól, aki 1974. augusztus 7-én átsétált egy két toronyház közé kifeszített acélhuzalon.

Robert Zemeckis abból a forgatókönyvből rendezi a filmet, amelyet Christopher Browne-nal közösen írnak. Az Ember a magasban dokumentumfilmet James Marsh rendezte, aki 2009-ben művével el is nyerte a Legjobb dokumentumfilmnek járó Oscar-díjat.

Egyelőre JGL-tal még nem született megegyezés, de a készítők remélik, hogy hamar nyélbe üthetik a dolgot, és tavasztól vagy nyártól kamerát ragadhatnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .