2016-ban érkezik a Disney legújabb animációsa, Moana

A Walt Disney Animation Studios tegnap este bejelentette, hogy a legújabb animációs filmjük, a Moana lesz, ami a cég 56. egészestés animációsa, melynek középpontjában egy női hős áll.

MOANA

Ron Clements és John Musker (A kis hableány, A hercegnő és a béka, Aladdin) rendezik a filmet, akik már jártasak ezen a fronton, úgyhogy remélhetőleg nem esik csorba a stúdió hírnevén. Amit érdemes erről tudni, hogy nagy kaliberű kalandfilmet ígérnek, ami Óceánia csodálatos világában játszódik.

A történet az ókor idején játszódik a Csendes-óceán déli részén, Óceániában. Moana született tengerész, aki vitorlát bont, hogy eljusson egy mesés szigetre. Hihetetlen utazása során csatlakozik hozzá hőse, a legendás félisten, Maui, így együtt szelik át a nyílt óceánt. Útjuk során tengerszörnyekkel küzdenek meg, csodálatos világokba jutnak el és több legendás ókori esemény is megelevenedik.

Egyelőre a feljebb már látott képpel kell beérnünk, de ettől függetlenül is nagy várományos a Moana, amelynek premierjét valamikor 2016-ban tartják, azonban egyelőre dátummal még nem szolgált a stúdió.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .