Megerősítve: 2016 májusában jön az Amerika Kapitány 3

Miután gigantikus számokkal nyitott az Amerika Kapitány - A tél katonája (Captain America: The Winter Soldier), a Marvel megerősítette a múltkori pletykát, miszerint az Amerika Kapitány 3 (Captain America 3) 2016. május 6-án kerül mozikba. Ez azzal egyenlő, hogy a Kapitány harmadik kalandja a Batman Vs. Supermannel mérkőzhet meg. A kérdés már csak az, hogy a Warner betojik-e, vagy hagyja, hogy két ekkora film ugyanazon a héten debütáljon.

Megerősítve 2016 májusában jön az Amerika Kapitány 3

A második részt jegyző páros, Anthony Russo és Joe Russo rendezi az Amerika Kapitány 3-at is, akik már korábban aláírtak, azonban a pontos szereplőgárda bejelentése még várat magára, bár kétlem, hogy minimum Chris Evans ne térne vissza a címszerepben. Azonban nem kell ennyit várnunk, hogy újra találkozhassunk a karakterrel, hiszen Amerika Kapitány a Bosszúállók: Ultron korában (Avengers: Age of Ultron) is tiszteletét teszi, melynek premierjére már csak bő egy évet kell várnunk - erre 2015. május 1-jén kerül sor hazájában.

Akiket nem zavar a spoiler, esetleg már látták a második felvonást, az Empire oldalán, és a Collideren is olvasgathatnak exkluzív, spoileres infókat.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .