Liam Neeson még mindig menekül

LiamNeesonmgmindigmenekl2A Deadline tudósítása szerint Liam Neeson elvállalta a Warner Bros. égisze alatt készülő Run All Night főszerepét, amelynek rendezői székére Jaume Collet-Serrát szemelték ki, akivel már zajlanak a tárgyalások.

A történet középpontjában egy bérgyilkos áll, akinek el kell kapnia egykori maffiavezér főnökét. A dolgok természetesen balul sülnek el, és a férfinek menekülőre kell fognia, mindezt feleségével és elidegenedett fiával, ám a maffiavezéren kívül még a hatóságok is üldözőbe veszik.

Ez már a harmadik kollaboráció lesz Jaume Collet-Serra és Liam Neeson számára, ugyanis korábban hozták tető alá az Ismeretlen férfit, és jelenleg is közösen dolgoznak a Non-Stop című akció-thrilleren, melynek első hivatalos képét nemrégiben láthattuk.

Brad Ingelsby (Out of the Furnace) már elkészült a forgatókönyvvel, producerként pedig Roy Lee és Brooklyn Weaver felügyelik a munkálatokat. John Powers Middleton executive produceri tisztségben lesz jelen. A Warner tervei szerint a forgatás ősszel kezdődik.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .