Kiteregetve az amerikai hírszerzés

A Sony Pictures Entertainment bejelentésében áll, hogy hozzájuk kerültek a No Place to Hide: Edward Snowden opciós jogai, ami nem más, mint Glenn Greenwald új könyve.

Kiteregetve az amerikai hírszerzés

Michael G. Wilson és Barbara Broccoli az EON Productionsön keresztül producerként felügyeli a filmet. A könyvből bepillantást nyerhetünk Greenwald és Snowden kapcsolatába, akik közösen teregetik ki az amerikai hírszerzési szervezetek szennyesét. A könyv egyszerre egy személyes történet és egy történelmi jelentőségű beszámoló a nemzetbiztonságiak tevékenységéről.

A Michael G. Wilson-Barbara Broccoli kettős áll a legendás James Bond franchise mögött is, és az egyik legsikeresebb James Bond-film, a 007 - Skyfall munkálataiból sem hagyták ki őket, ami több mint egy milliárd dollárt jövedelmezett világszinten.

A könyv 2013. május 13-án jelent meg világszerte, és több mint húsz nyelve lefordították. Egyelőre a forgatás napja még nem világos, viszont 2016-ra tervezik a film premierjét.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .