Készül a Lego Batman film, premier 2017-ben

Nem egész egy órával ezelőtt a The Hollywood Reporter bejelentette, hogy a Warner Bros. égisze alatt készül a Lego Batman film, méghozzá gyorsütemben.

Készül a Lego Batman film, premier 2017-ben

Will Arnett hangolta a karaktert A Lego kalandban, aki természetesen ismét megszólaltatja kedvenc hősünket. Chris McKay A Lego kaland animációja fölött bábáskodott, aki ezúttal a rendezői széket kapja. A forgatókönyvet pedig nem kisebb arc vetette papírra, mint Seth Grahame-Smith, aki az Éjsötét árnyék forgatókönyvét is jegyzi.

A Warner olyannyira bízik a projektben, hogy a premiert 2017-re tervezik, ami minden bizonnyal azzal egyenlő, hogy A Lego kaland 2 csúszik valamennyit. A következő Lego film a Ninjago lesz, amit 2016. szeptember 23-án kapunk, A Lego kaland 2 pedig csak valamikor 2017 után kerülhet vásznakra.

A témában jártas Roy Lee, Dan Lin, Phil Lord és Christopher Miller producerként egyengetik a projekt útjait, ami külön jó hír.

Batman volt a film egyik legkirályabb karaktere, és ugyan Will Arnett hangja teljesen más, mint Christian Bale-é, ráadásul Arnett Batmanje arrogáns, sötét lelkű, szarkasztikus, és nagyon cool. Nyilván nálunk egy kicsit más a helyzet, hiszen Fekete Ernő hangolta az animációs karaktert, és a dolog érdekessége, hogy Bale magyar hangja a TDK trilógiában is ő volt. A Lego Batman egyébként is meglehetősen népszerű, ugyanis hamarosan megjelenik a harmadik videojáték.

A Warner Brothers egyelőre még nem reagált a dologra.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .