Kate Beckinsale D.J. Caruso új thrillerjében szerepelhet

Kate Beckinsale D.J. Caruso új thrillerjében szerepelhet

Kate Beckinsale-nek felajánlották a The Disappointments Room című készülőfélben lévő thriller főszerepét, amelynek rendezését D.J. Caruso vállalta magára - írja a Heat Vision Blog.

A forgatókönyv Wentworth Miller (Vonzások) tollából származik, aki színészként kezdte, a történet középpontjában pedig egy nő (Beckinsale) áll, aki egy vidéki kastélyba költözik családjával. Kezd összeomlani szellemileg, amikor tudomására jut, hogy a ház erőszakos múltú, és kezdődő látomásaiban egy halott lány is megjelenik.

Geyer Kosinski és Mark Damon producerként lesznek jelen a Foresight Entertainmenten keresztül, akik az American Film Marketen piacra dobják a projektet. A hazáján belüli forgalmazásért vélhetőleg a Relativity Media fog felelni, akivel a végső tárgyalások zajlanak.

Kate Beckinsale-t legutóbb Az emlékmásban láthattuk, következő szerepe pedig az Eliza Graves című thrillerben lesz. D.J. Caruso pedig a Standing Up című családi filmet rendezte utoljára, amelyet egyes országokban már bemutattak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .