John Travolta lesz Gummy Bear

Erre a hétre is jutott vasárnap esti sok, ami a Stealth Media Group bejelentésében áll, hogy John Travolta lesz Gummy Bear szinkronhangja a készülőfélben lévő 3D-s filmben.

A karakter 2012 májusában bukkant fel az interneten, és azóta már több mint 3,6 milliárd letöltést generált, és világszerte ismertté vált. Gummy annyira népszerű a közösségi oldalakon, hogy havonta laza 20 millió új látogatót szerez, és már több mint 30 nyelven elérhető az EMI, a Universal, a Warner Music és a Sony BMG Music Entertainment jóvoltából.

John Travolta lesz Gummy Bear

Producerként Oscar Generale és Jonathan Vanger veszik ki részüket a buliból, akik már tárgyalnak montreali, kínai és koreai animációs cégekkel, sőt már a rendezői székbe is van kiszemeltjük.

A Stealth Media Group $30 milliót szán e szóban forgó animációs filmre, amelynek munkálatait 2014. szeptember 29-én kezdik. Már értekeznek néhány céggel, akik forgalmazóként vagy egyéb más módon állnának a film mögé.

George Gallo (Bad Boys) már elkészült a forgatókönyvvel, amely Gummyról és barátairól, egy vegetáriánus vámpír denevérről, egy macskáról és egy kaméleonról szól, akik azért küzdenek, hogy megmentsenek egy idegen bolygót a pusztulástól.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .