Jó kezekben a Trollhunters

Jó kezekben a Trollhunters

A jelenleg igen népszerű Guillermo del Toro írja és rendezi a Trollhunters című animációs filmet a DreamWorksnek, árulta el a The Hollywood Reporter.

Del Toro úgy véli, hogy az elkövetkező 10 évben a szórakoztatóipar világa nagyon sokszínűvé fog válni, a rengeteg mozifilm, a televízió és a könyvek miatt, így egy művésznek minden területhez értenie kell.

A Trollhunters munkacímen futó projekt alapjait Guillermo del Toro a Hyperion kiadónak kéthéttel ezelőtt benyújtott könyve adja.

Egy gyerekeknek szóló könyvet szerettem volna írni, de a műfaja miatt elég félelmetes. A tündérmesék és a modern dolgok keverednek benne, és arról szól, hogy milyen nehéz is gyereknek lenni. Normális esetben a gyerekeket nagyon jóknak állítják be az animációs filmekben, de a fájdalom miatt, és annak köszönhetően, hogy a történet szerint létezik egy másik világ, amit ijesztő lények laknak, ez a projekt tökéletesne illeszkedik a többi munkámhoz.

Az animációs filmkészítés fejlődése miatt a forgatókönyvet többször is át fogják írni, del Toro már el is kezdett dolgozni rajta, és bízik benne, hogy be tudja fejezni, mielőtt kezdődik az At the Mountains of Madness forgatása.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .