Idén nem lesz Halloween 3D, de Horrorra akadva 5 sem

Idén nem lesz Halloween 3D, de Horrorra akadva 5 sem[3]A Dimension Films már korábban is tologatta ide-oda a Halloween 3D című horror folytatásfilmet, amelynek az eredeti premierdátuma 2012. október 16. volt, azonban a projekt jelenleg nem szerepel az idei bejelentett premierek között.

Tavaly június óta nem igazán hallatott magáról a projekt, amikor a Dimension Films bejelentette feljebb írt premierdátumra a filmet. A Féktelen harag duója, Patrick Lussier rendező és Todd Farmer tollforgató készítette legutóbb a filmet, de hogy ők még mindig ringben vannak-e, az egy igazán jó kérdés.

Ironikus, hogy szintén tavaly júniusban került szóba a Scary Movie 5 (Horrorra akadva 5), amelynek forgatása még mindig nem kezdődött el, pedig 2012. április 13-ára jelentették be a premier napját. A stúdió jelenleg azt a lépést tette meg, hogy eltolta ezt a napot 2013. január 11-ére.

A Scary Movie 5-nek egyelőre még nincs bejelentett szereplőgárdája, és a Halloween 3D-nél is mindössze Brad Dourif neve szerepel.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .