A hihetetlen család és a L'ecsó is érkezik 3D-ben

Mióta írok én 3D-ről külön hírt? Ja, hogy hétfő van, és dúl a hírtelenség, bennem pedig dübörög a hat henger. Komolyra fordítva a szót, a Pixar elnöke, Josh Hollander elárulta, hogy már dolgoznak A hihetetlen család (The Incredibles) és a L'ecsó (Ratatouille) 3D-s változatain - írja a Screen Daily.

A hihetetlen család és a L'ecsó is érkezik 3D-ben

Hogy miért van erre szükség? Hollander elmondása szerint A hihetetlen család sokkal viccesebb 3D-ben. Egyelőre azt még nem tudja, mikor kerül mozikba a 3D-sítetett változat, de nagy kihívás ez nekik, mert a filmek 10 évvel ezelőtt teljesen más technológiával készültek, mint napjainkban.

Szerinte nagyon jól működik a L'ecsó 3D-je, és most azon agyalnak, hogy mikor is mutassák be. Ha újra mozikba kerülne a szóban forgó két animációs, váltanátok rá jegyet, hogy 3D-ben újranézzétek? Azt hiszem, az én válaszomat tudjátok…

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

3 hozzászólás

  1. zsocso

    Én biztos nem vennék rá jegyet csak a 3D miatt.

  2. Tél nélküli Tél

    Imádom a Pixar meséket,de feleslegesnek tartom ezt.Persze sok pénz bejön nekik,és ez a cél,és el is fogják érni.Sokan mennek el rá a moziba majd,hogy meglessék 3 d ben a kedvenceiket.
    Én nem vagyok a híve az újra moziba küldött filmeknek,meséknek.Ha elkap a hangulat akkor előveszem dvd-én sokadszorra is őket és meglesem.
    Mondjuk a Lecsó tetszett a legkevésbé a Pixar alkotások közül,de ha úgy adódik azt is megnézem.