Értékelés: Nász-ajánlat (The Proposal)

nászajánlatNapjaink New Yorkjában játszódik. A Golden kiadó dolgozóit egy hárpia (Sandra Bullock) tartja rettegésben, akit Margaretnek hívnak. Andrew (Ryan Reynolds) a titkára közel három éve és szolgája nap mint nap, reggel hozza a szokásos kávéját, kivéve mikor elalszik, mindig tudja hol tartja Margaret a telefonját, ám egy napon megjelenik a bevándorlási hivatal egyik alkalmazottja, hogy tudassa, lejáró félben van a vízuma. Ekkor Margaret rohan feletteseihez, hogy közölje a rossz hírt, rájuk nyit Andrew egy fontos hírrel és Margaretnek villámcsapás szerűen üt be a gondolat, feleségül kell vetetnie magát Andrewval. Csakhogy nem igazán bírják egymást, de fő a cél, Andrew megígéri, hogy eleget tesz főnökasszonya kérésének. Margaret szerencsétlenségére Andrew a hétvégén hivatalos a nagyija 90. szülinapjára, amit Alaszkában tartanak. Bemutatja családjának, majd bejelenti az egész famíliának eljegyzésüket. Egész hétvége folyamán szívatják egymást extrémnél extrémebb megvalósításban.

A szülei következő nap előállnak egy merész ötlettel, tartsák meg már most hétvégén az esküvőjüket, csak hogy erre semelyikük nem számított. Idő közben a new york-i hölgyeményt megkedveli a család, Andrew és Margaret is közelebb kerülnek egymáshoz saját tudtukon kívül. Szép kis romantikus kaland bontakozik ki köztük. A poénok sincsenek hanyagolva, ami segít a film hangulatának feldobásán. Nem lehet unatkozni a film közben, aki szereti a romantikát és egyben a humort.

A szinkron jól sikerült, senkinél nem volt zavaró tényező. Találkozhatunk jó dumákkal és szép tájakkal is. Ezen kategóriában éri a 8/10-es pontozást, örülök hogy még nincs teljesen kimerítve a téma és sikerült egy szuper romantikus vígjátékot faragniuk az alkotóknak. De mindez nem jött volna létre, ha nem két ilyen tapasztalt színésszel lett volna dolguk. Pacsi nekik!

A film már moziban igaz nem látható, de hamarosan, azaz november 11-től kapható DVD-n és BD-n is.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .