Érkezik az Elrabolva 3 és Ridley Scott rejtélyes filmje

A 20th Century Fox ma reggel nagyon elemében van, de erről pár perc múlva olvashattok, hogy mire is gondolok. A stúdió 2015. január 9-ére kitűzte az Elrabolva 3 (Taken 3) premierdátumát, 2016. március 4-ére pedig egy rejtélyes filmet jelentettek be, melynek rendezője Ridley Scott lesz.

Érkezik az Elrabolva 3 és Ridley Scott rejtélyes filmje

Sajnos rossz hír is jutott, ugyanis a Paul McGuigan rendezésében készülő Frankenstein filmet 2015. január 16. helyett csak 2015. október 2-án kapjuk.

Az Elrabolva 3-nak a Sony Pictures vígjátékával, a The Kitchen Sinkkel kell megmérkőznie, míg Ridley Scott filmje egy jelenleg címet nem viselő Disneys animációs filmmel versenghet. A Frankenstein film mellé még nem jelentettek be "ellenfelet". A részletekért hívjátok segítségül a címkéket.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

    • Scott filmjét is várom, de a Frankenstein nálam giganagy várományos…

  1. GoDach

    Kicsit félreérthető de imádom ezt a csávót. Tipikus akciófilm arc. A fehér pokollal csak rátetézett a top 10es listámra mint színész, márpedig Vandamme, Stallone, Statham, Arnie és a többiek mellé nehéz bekerülni. Nálam sikerült.
    (Most el fognak rabolni)

    • Igazad lehet, szépen beverekedte magát az általad említett körbe. Főleg ennyi idősen, nem szokványos ilyet csinálni. :)