Del Toro nem biztos a Haunted Mansion 3D fő székébe

Nem egész négy évvel ezelőtt Guillermo del Toro leszerződött a Haunted Mansion 3D rendezői székébe, ami a Walt Disney Pictures égisze alatt készül, azonban azóta is csend lengte körül a projektet.

Del Toro nem biztos a Haunted Mansion 3D fő székébe

Nyilván nem mondok el vele újat, de del Toro az egyik legelfoglaltabb filmes szakember, akinek olyan filmjei várakoznak, mint a Tűzgyűrű 2 (Pacific Rim 2), az At the Mountains of Madness, jelenleg pedig a Crimson Peak című kísértetházas thrillerjén dolgozik, nem beszélve az FX csatornán holnap debütáló The Strain című tévésorozatáról.

A rendező a The Strain népszerűsítése közben a Redditen válaszolt meg néhány kérdést, ahol elárulta, hogy dolgozik a Haunted Mansion 3D új forgatókönyvvázlatán két másik írógárdával együtt, csakhogy a történet nem akar összeállni. Ezután pedig arról beszélt, hogy lehet, hogy mégsem ő rendezi a filmet, de a produceri teendőket ez esetben is szívesen ellátja.

Del Toro körül zajlik az élet, elég beírnotok a nevét a keresőbe, és tegnapi hírt is fog listázni, na meg ugye a jövőben biztos nagyobb prioritást fog élvezni a Tűzgyűrű 2, mint a Haunted Mansion 3D.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .