Daisy Ridley és egy dilemmával teli romantikus fantasy

Daisy Ridleyt szeretik bemutatni a közönségnek, bár szerintem már szükségtelen. A színésznő ismét együtt fog dolgozni a Bad Robottal, méghozzá a Kolma címre keresztelt romantikus fantasyn.

Premiere Of Walt Disney Pictures And Lucasfilm's "Star Wars: The Force Awakens" Featuring: Daisy Ridley Where: Hollywood, California, United States When: 15 Dec 2015 Credit: FayesVision/WENN.com

J.J. Abrams lesz a Kolma egyik producere, amelyet Marielle Heller fog vezényeli, akinek ez lesz a második rendezése - derült ki a The Wrap beszámolójából. Számomra nem túl jó hír, hogy A tinilány naplója az a film, amivel kritikai elismeréseket begyűjtött, és amivel debütált a szakmában.

A Kolma egyébként egy 2003-ban bemutatott izraeli tévéfilm, az All I've Got remake-je lesz, amelynek középpontjában egy nő áll, aki még fiatalon veszítette el szerelmét. A sors viszont úgy hozza, hogy újra rátalál a szerelem, és családot is alapít a következő évtizedek során. Amikor végül átkerül a túlvilágra, választania kell, hogy felébred, és visszatér az élők közé, és folytatja életét, vagy mindent maga mögött hagy, és fiatalon kezdi újra életét, ami egyben az egykori szerelem újrajátszását is jelenti.

Megan Holley (Tiszta napfény) tollából már elkészült a forgatókönyv legfrissebb vázlata, amelyen korábban Rolin Jones, Karen Moncrieff és Sarah Polley is dolgoztak. 2013-ban még úgy tűnt, hogy Ron Howard rendezheti a filmet, de ebből végül nem lett semmi. Daisy Ridley jelenleg a Star Wars 8-at forgatja, és ugyan hivatalosan még nem jelentették be, de utána a Star Wars 9 kerül terítékre. Így a kérdés jogos, hogy vajon a Kolma mikor kerül nála sorra?

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .