Colin Firth vajon visszatér a Kingsman 2-ben?

Ha nem láttad a Kingsman - A tikos szolgálatot akkor bizony nem érdemes tovább olvasnod, kivéve, ha nincs problémád a SPOILEREKKEL! A következő bekezdés tehát SPOILEREKET tartalmaz, mindenki saját felelősségre olvasson tovább.

Colin Firth vajon visszatér a Kingsman 2-ben

Amerikában a hétvégén mutatták be a Kingsmant, ami A szürke ötven árnyalatával szemben alulmaradt a kasszáknál, és "csak" $35,6 milliót keresett hazájában. Egyelőre a Kingsman 2 még nem kapott zöld utat a 20th Century Foxtól, viszont Matthew Vaughn az USA Todaynek adott interjújában elárulta, hogy Colin Firth karaktere, Harry Hart visszatér a folytatásban.

Tudni kell, hogy az első részben Harry Hart fájdalmas halált hal, azonban Vaughn forgatókönyvíró-rendező erőteljesen dolgozik azon, hogy visszahozzák az élők sorába Harry Hartot. Ötletei tehát vannak, de részletekbe nem bocsátkozott, ellenben azt is elkotyogta, hogy a Kingsman 2 nem csak és kizárólag róla, hanem Töki (Taron Egerton) modern úriemberré válására fog fókuszálni.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .