Carrie Fisher és a Star Wars: Episode VIII (frissítve)

Szomorú nap virradt tegnap a galaxisra, a pénteken szívrohamot kapott Carrie Fisher távozott az élők sorából. Külön hírt nem szerettem volna, de most mégis írok valami ilyesmit, hiszen elég tragikus eddig a 2016-os év... Nyugodjék békében mindenki Leia hercegnője!

A mindössze 60 éves színésznő szerepelni fog a következő SW-filmben, a Star Wars: Episode VIII-ban, amelyet 2017. december 15-től nézhetünk. A Variety megerősítette, hogy a színésznő befejezte a vele készült jelenetek forgatását, viszont az Episode IX forgatására csak 2018-ban kerül sor, amelyben szintén feltűnt volna Leia hercegnő.

Korábbi pletykák szerint Carrie Fisher a nyolcadik részben nagyobb szerepet kap, mint Az ébredő Erőben, ezt majd szűk egy év múlva megtudjuk. Carrie Fisher visszatérő szereplőt alakít az Amazon és a Channel 4 gyártásában készült Catastrophe című vígjáték sorozatban is, amelyben Rob Delaney karakterének anyját alakítja.

Az Erő legyen vele...

Frissítve 12.29. - 16:29 - A Deadline ma reggelre virradóan arról számolt be, hogy az Ének az esőben sztárja, Debbie Reynolds elhunyt 84 éves korában. Halála duplán szomorú, hiszen lánya, Carrie Fisher egy nappal korábban halt meg. A színésznő stroke-ot kapott. Nyugodjék békében!

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

4 hozzászólás

  1. Edete

    Az Erő legyen vele.

    Nem tudom egyébként hogy fogják megoldani az ő kiírását az SW-ből, nekem eléggé úgy jött le hogy központi szerepe lesz (lett volna) a későbbiekben. Azért remélem (körülményekhez képest) szép befejezést kap.