Boldog karácsonyt!

Engedjétek meg, hogy mindenkinek boldog karácsonyt kívánjak! Kicsit ide tartozik, hogy októberben nem említettem, de idén volt 5 éve, hogy viszem a filmnewst. Hálás köszönet nektek, Olvasóknak, hiszen nélkületek nem lenne értelme. Sok szempontból nehéz volt az idei év, viszont történtek pozitívumok is, ide értve az oldal külsejének megváltozását, ami más újításokkal is járt. Nem könnyű, de még mindig szeretem csinálni, habár bizonyára feltűnt, hogy a CineFestet követően kevesebb értékelés érkezett. Ennek röviden annyi az oka, hogy telítődtem, túl sok az átlagfilm, és úgy döntöttem, hogy kisebb szünetre vonulok, de azért voltak kötelező filmek, amelyek sikerében bíztam, aztán vagy bejött, vagy nem.

Jövőre sem lesz másként, nap mint nap szállítom nektek a friss híreket, posztereket és előzeteseket. Ami pedig az értékeléseket illeti, próbálok majd több filmről írni, mert hiányzik valamilyen szinten, csak tényleg annyira sok a tucatalkotás, hogy kicsit beleuntam. Jól elkanyarodtam a témától, de most ne az oldalt olvassátok, legyetek a családdal, szeretteitekkel.

Filmnews Christmas 2014

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

2 hozzászólás