A Prometheus írója körmöli A múmia reboot forgatókönyvét

A Prometheus írója körmöli A múmia reboot forgatókönyvét

A Variety úgy értesült, hogy a Universal Pictures újraéleszti A múmia (The Mummy) franchise-t, melyhez már kész is az első forgatókönyvvázlat Jon Spaihts tollából, aki a nyáron debütáló Prometheus egyik tollnoka.

Az 1932-es eredeti Múmiát először 1999-ben keltették fel kriptájából, amely egy családbarát verzió volt elődjéhez képest, és Brendan Fraser oldalán Rachel Weisz alakította a másik főszereplőt. Ebből két folytatás készült, egyik A múmia visszatér (The Mummy Returns), míg a másik A múmia - A sárkánycsászár sírja (The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor) címmel, amelyek együttesen több mint $400 milliót jövedelmeztek világszerte. Alább Jon Spaihts néhány szóban arról beszélt, hogy visszatérnek az eredeti horror gyökerekhez.

"Előttem vannak ugyanazok a lehetőségek, amelyek a Prometheusnál is megvoltak, vagyis visszamenni a franchise gyökereihez, a sötét és ijesztő stílushoz, és megmutatni a történetet egy olyan szemszögből, ahogyan még sohasem láthattuk."

Sean Daniel, A múmia trilógia producere ismét visszatér producerként, viszont a forgatás napját egyelőre mély homály fedi, de valljuk be, hogy ezek fényében a mai technológiát felhasználva, még van is értelme a rebootnak.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .