A New Line Cinema nekiesett a The Conjuring 2-nek

A New Line Cinema nekiesett a The Conjuring 2-nek

Amerikában hétvégén nyit a James Wan új horrorfilmje, a The Conjuring, és a New Line Cinema annyira bízik a film sikerében, hogy máris készen állnak a The Conjuring 2-re - számolt be a hírről a Variety. Ezek alapján nem lennék meglepődve, ha ismét gigakevés pénzt öltek volna bele a The Conjuringba.

A stúdió már fel is kérte az első rész íróit, Chad Hayest és Carey Hayest, hogy kezdjenek el dolgozni a folytatás forgatókönyvén. Patrick Wilson és Vera Farmiga Ed Warren és Lorraine Warren bőrében tűnnek fel a hamarosan bemutatásra kerülő eredeti filmben, és paranormális ügyekben nyomoznak.

A folytatásról annyit tudunk, hogy Ed Warren és Lorraine Warren azt a két ügyet veszik elő, amelyek megjelentek A rettegés házában (The Amityville Horror), illetve a Kísértetjárás Connecticutban-ban (The Haunting in Connecticut).

Perpillanat még az is kérdés, hogy James Wan újra rendezői székbe pattan-e, ugyanis neki kell leszállítania a Halálos iramban 7-et (Fast & Furious 7), amelynek premierjét 2014. július 11-ére tűzte ki a Universal Pictures.

• Az idő szerencse • Mindenkit hajt valami...

Szólj hozzá!

*

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .